Conflict Management

Wij geloven in de waarde van conflictbeheer

conflict-management
Conflictwijzer  ⟩  Conflictmanagement


Conflictmanagement bespaart kosten

Arrestadia is gespecialiseerd in het deskundig oplossen en voorkomen van conflicten op een beleidsmatige en professionele manier. Enerzijds ziet Arrestadia de mediatieve aanpak als hét middel bij uitstek om toekomstige problemen of conflicten op te sporen. Anderzijds hanteert Arrestadia de mediatieve aanpak om de tussen partijen gerezen problemen of conflicten op te lossen.

Bedrijven geven jaarlijks aanzienlijke bedragen uit aan juridische bijstand en afvloeiingsregelingen, ter oplossing van handelsgeschillen, arbeids- en samenwerkingsconflicten. Door de juiste expertise en middelen te combineren leveren we wat onze klanten het meest waarderen: Resultaten.

In ieder conflict zit ook een kans op verbetering en vooruitgang. Partijen die samen naar een oplossing willen zoeken, bereiken vaak een veel beter resultaat dan wanneer een rechter de knoop moet doorhakken. Arrestadia voorkomt een juridisch steekspel, klantverlies en advocaatkosten.

Neem geheel vrijblijvend contact met ons op, zodat wij een voorstel voor u op maat kunnen maken. Graag gaan we met u aan tafel om uw zaak te bespreken en de helpende hand te bieden. Voor spoedgevallen 24/7 beschikbaar.